SEÇİMLERDEN DAHA DA GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ


AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığına atanan Avukat Abdulkerim Güven, kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getireceğini ifade etti.
Tüm aday adaylarıyla bir araya gelip partide birlik ve beraberliği saylayacağını ifade eden Güven, “Çıktığımız bu yolda Allah bizi, Genel Merkezimize ve kıymetli hemşehrilerimize mahçup etmesin İnşallah. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Davamızı savunmaya, oylarımızı üst seviyelere çıkarmak için koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

İlk olarak partideki birlik ve beraberliği sağlayarak çalışmalara başlayacağını belirten Güven, Ak Parti’nin İskenderun ve Hatay’da başarısının daha da üst seviyelere çıkarmak için gece gündüz çalışacağını belirti. AK Parti’nin vizyon ve misyonuna yakışır şekilde hep uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğini ifade eden Güven, “Önemli başarılar elde ettik. Yine gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Örnek olacağız. 31 Mart seçimlerinden de daha güçlü bir şekilde çıkacağız. Bu görevin bize verdiği yükümlülüğün neticelerinde halkımız açısından çok güzel olacağının farkındayız. Çıtayı yüksek tuttuk ve bu çıtayı daha yukarılara taşımak için canla başla çalışacağız” dedi.

Güven açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Türkiyenin kaderi Ak Parti’nin kaderiyle özdeşleşmiştir. Bu minvalde çalışacak ve bu önemli seçimden de yüzümüzün akıyla başarıyla ve daha da güçlenerek çıkacağız. Biz İskenderun Ak Parti ilçe teşkilâtı olarak, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, Köy Başkanları, Sandık Yönetim Kurulları ve tüm teşkilat mensupları olarak hazırız. İlçemizde  partimizin oylarını daha yukarılara taşımak için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte gece gündüz demeden gayret göstereceğiz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR