MERTCAN’I KAYBETTİK!


İskenderun’da, dersini yapamadığı için öz babası tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla dövülerek komalık olan 6 yaşındaki Mertcan Y. 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Babası Mehmet Ali Y. tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla öldüresiye dövülen Mertcan, yaşam mücadelesini kaybetti. 2 Ocak Çarşamba günü yaşanan olay sonrası, ağır yaralı olarak getirildiği hastanede cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve bir süre önce beyin ölümü gerçekleşen Mertcan, makineye bağlı olarak nefes alıyordu. Bugün sabah saatlerinde doktorlar Mertcan’ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

CANİ BABA TUTUKLANMIŞTI
Olayla ilgili inceleme başlatan polis, çocuğuna şiddet uyguladığı iddia edilen baba Mehmet Ali Y.’yi gözaltına almıştı. Cani baba, emniyetteki ifadesinin ardından gece sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay haber alınca hastaneye gelen şahsın eski eşi Gülistan Ö., “Ben olayı haber alarak hastaneye geldim oğlumun her yeri morarmıştı. Dersini neden yapmadın diyerek elektrikli süpürgenin demir borusu ile kafasına vurarak dövmüş. Oğlum ölmek üzere beni de her gün dövüyordu bu yüzden boşandık. Çocukları bana vermedi öldürmekle tehdit etti şimdi çocuğumun birini devlet aldı diğeri de ölümle pençeleşiyor” diye konuşmuştu.


İşte o cani baba!