LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA ANLAMLI SERGİ


Hayırsever Sabit Eren’in değerli eşi Tansel Eren tarafından hazırlanan Rölyef Tablo Sergisi, Lösemili Çocuklar yararına Payas’ta beğeniye sunuldu.

Hayırseverlik Eren Ailesi’nde aile geleneğine dönüştü. Payas Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi Sunum Salonu’ndaki Tansel Eren Kağıt Rölyef Tablo Sergisi’ne ilgi büyüktü.
Serginin açılışına, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile birlikte işadamları, sanayiciler ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

58 eserin yer aldığı serginin gelirinin LÖSEV’e aktarılacağını anlatan serginin mimarı Tansel Eren, “Bu eserleri 2 yılda yaptım. Bir kaç yıl önce aramızdan ayrılan canımdan çok sevdiğim kızkardeşim Sonsel Hanım’ın anısına hayata geçirdiğimiz serginin tüm geliri Lösemili çocuklara yararına bağışlanacaktır. Katılımlarınızdan ve Lösemili çocuklar yararına anlamlı katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Sergide ayrıca Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a hayırsever Sabit Eren ve Tansel Eren tarafından bir tablo hediye edildi. Başkan Altan’da bu anlamlı sergiyi çok önemsediklerinin altını çizdi ve bu tür sosyal sorumluluk projelerinin toplumun geneline örnek teşkil edeceğine inandığını söyledi. Konuşmaların ardından konuklar eserleri tek tek inceleme fırsatı buldu.
Sergide konuklarla yakından ilgilenen ve organizasyonun kusursuz olması için tüm enerjisini ortaya koyan hayırsever Sabit-Tansel Eren çifti konuklardan tam not aldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR