KIŞ KUPASI YELKEN YARIŞLARI SONA ERDİ


05-06 Ocak 2019 tarihleri arasında Yelken Kulübü açıklarında gerçekleştirilen Hatay İl Birinciliği Kış Kupası 1. Ayak yelken yarışları optimist, optimist junıor, 4.7 laser ve omega sınıflarındaki yarışlara 25 sporcu katıldı.

Dört kategoride yapılan yarışlar soğuk ve yağmurlu havaya rağmen çok zevkli ve çekişmeli geçti. İskenderun Yelken ihtisas ve su sporları Kulübü’nde velilerin de yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda Hatay İl Birinciliği Kış Kupası ödülleri sahiplerini buldu.

Optimist Genelde; 1- Firdevs Yeğin, 2- Nurettin Mert Sütlü, 3- Doğukan Eren Oğuzhan, 4- Aras Çınar ve 5- Kerem Öztürk.
Optimist Junior Genel; 1- Aras Çınar, 2- Kerem Öztürk, 3- Ege Taşkıran, 4- Arel Girişen, 5-M.Arda Şahinci.
Laser 4.7 Genel; 1- Elmas Gül Koca, 2- İrem Sütlü, 3- Hena Bayar. Omega Genelde ise: 1-Efe Türk Akyol- Burak Berkay Gök- Efe Çelikkol’dan oluşan takım kazandı.

İskenderun Yelken Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal, “Milli takım seçme kriterinden biri olan 21- 26 Ocak 2019 tarihleri arasında, Turgutreis- Bodrum’da yapılacak olan 2019 TYF Kış Kupası yarışları öncesinde yaptığımız yarışlar’da takım olarak eksiklikleri görme imkanı bulduk. Yarış tarihine kadar hazırlıklarımız aynı hızda devam edecektir. İskenderun Yelken takımının TYF kış kupasından derecelerle döneceği inancım tamdır. Son olarak kendisi de milli sporcu olan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Başkanımız Meriç Özkaya’ya, yönetim kurulu üyelerimize ve sporcularımızın ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR