HIRSIZLIK, GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI


İskenderun ilçesinde bir işyerine giren hırsızlar yaklaşık 3 bin lira değerinde inşaat malzemelerini alıp kayıplara karıştı, bu anlar ise güvenlik kamerasında saniye saniye kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, İskenderun’da gece yarısı Kurtuluş Mahallesi 79 Sokak üzerinde bir apartmanın zemin katında bulunan işyerinin kapısını levye ile zorlayan hırsızlar bir hamlede kapıyı açtı. Dışarıyı bir süre kollayıp, birkaç kez kapısını araladıkları işyerinin önünden geçen şüpheliler, bir süre sonra içeri gererek inşaat malzemelerini çıkarıp kayıplara karıştı.

Sabah işyeri kapısını açık bulan sahibi içeriye hırsız girdiğini kapının zorlanmasından fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Emniyet ekipleri, işyerinde parmak izi aradı, güvenlik kameralarını taradı ve gece yarısı gerçekleşen hırsızlık anlarını görme imkanı buldu.

İşyeri sahibi içeride daha çok değerli eşya olmasına karşın hırsızların ala acele 3 bin lira değerinde inşaat malzemelerini götürdüklerini bildirdi. Polis işyeri güvenlik kameralarına takılan hırsızlık olayı ile ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.
Haber: Cuma KESEROĞLU