ATT DER GENEL MERKEZİNE HATAY’DAN İKİ İSİM


Genel Merkezi İzmir’de bulunan, ATT DER (Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği) İzmir’de yapılan 8. Olağan Genel Kurulu sonrası üyelerin ve teşkilatın teveccühü ile Genel Başkanlık görevine Hatay’dan Abdullah Baltacı’yı Genel Başkan Yardımcılığına da yine Hatay’dan Osman Nuri Kundakçı’yı getirdiler.

ATT DER Genel Başkanı Abdullah Baltacı yıllardır bünyesinde bulunduğu ve her zaman üyesi olmaktan onur duyduğu bu güzel aileyi daha iyi yerlere taşımak ve kalıcı başarılara imza atabilmek için yine var güçleriyle mücadele edeceklerini söyledi. ATT DER Genel Başkanı Abdullah Baltacı, şahsına ve yönetim kuruluna güven ve destekleri için tüm teşkilata teşekkür ederek “Bu sorumluluğun bir bayrak yarışı olduğu bilinciyle bugün bu bayrağı bizlere teslim eden ve derneğimizi bugünlere getiren tüm eski yönetim kurullarımıza da kıymetli emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu onurlu ve gururlu görevin bizlere yüklediği sorumlulukların bilinciyle tüm meslektaşlarımız adına yeni kazanımlar elde etmek ve Acil Sağlık Hizmetlerinin gelişimi adına her alanda üzerimize düşen görevleri gururla yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Genel Başkan Abdullah Baltacı, Süleyman Yıldırım Genel Başkan Yardımcısı (Eğitim İşleri sorumlusu), Osman Nuri Kundakçı Genel Başkan Yardımcısı (Basın ve Yayın İşleri sorumlusu), Fidan Kurt Genel Başkan Yardımcısı (AR-GE ve Dış İlişkiler sorumlusu), Kazım Boyacıoğlu Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma sorumlusu), Sultan Korkmaz Düzler Genel Başkan Yardımcısı (Genel Sekreter ve Sosyal İlişkiler sorumlusu), Mukaddes Tümenci Genel Başkan Yardımcısı (Öğrenci İşleri sorumlusu), Ali İhsan Karaca Genel Başkan Yardımcısı (Mevzuat sorumlusu), Erkan Dede Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşler sorumlusu) olarak yönetimde görev aldılar.
Haber: Yılmaz AKPINAR