ARSUZ BÜYÜK FESTİVALE HAZIRLANIYOR!


Milyonların takip ettiği, Türkiye’nin en büyük festival organizasyonlarından Zeytinli Rock Festivali, Erdemli Rock Festivali, İstanbul, İzmir, Dalaman, Kuşadası, Eskişehir ve daha birçok yerde Rock Festivalleri organize eden Milyon Yapım’ın gerçekleştireceği Milyonfest/Arsuz için imzalar atıldı.

Kaymakamlığın ve Belediyenin destekleriyle Arsuz’da yaz aylarında yapılması planlanan Milyonfest Arsuz için bugün yapımcı ve sanatçı Umut Kuzey, Arsuz’a geldi.
Kaymakam Musa Sarı’yı makamında ziyaret eden Kuzey, Kaymakam Sarı’ya ilgisinden dolayı teşekkür ederken heyet birlikte Festival alanını gezdi ve tarihi netleştirdi. 26-27-28 Temmuz’da yapılacak olan ve Athena, Teoman, Şebnem Ferah, Mabel Matiz gibi daha birçok Rock sanatçısının üç gün boyunca sabahtan akşama kadar sahne alacağı, çadır kampı da bulunan, biletleri önümüzdeki günlerde BİLETİX’te satışa sunulmaya başlanacak Milyonfest Arsuz için mutabakata varıldı ve imzalar atıldı.

Kaymakam Sarı, iki yıldır Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali, Colorfest ve çeşitli organizasyona ev sahipliği yapan Arsuz’un bu yıl en büyük Organizasyonlardan biri olan Milyonfest Arsuz’a ev sahipliği yapacağını yapımcı ve sanatçı Umut Kuzey’e şahsı ve ilçe adına teşekkür ettiğini belirterek festivale sadece bölgeden değil tüm ülke genelinden on binlerce insanın katılacağını belirtti.

Kaymakam Musa Sarı, herkesin tatil planları için Arsuz Festival takvimini takip etmeleri tavsiyelerini belirtirken, her türlü projelerinde kendilerine destek olan başta Vali Rahmi Doğan olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR