‘ZAMAN KİMSEYİ BEKLEMEZ’E OKUR İLGİSİ YOĞUNDU


Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü Seval Kirmit Yazar, ilk kitabı ‘Yaşam Parodisi’nden bir yıl sonra piyasaya çıkardığı ikinci kitabı ‘Zaman Kimseyi Beklemez’i, AVM’de düzenlediği etkinlikle okurlarına imzaladı.

AVM’nin zemin katındaki bir cafede imza günü gerçekleştiren Seval Kirmit Yazar’ı, Diş hekimi eşi Emir Selim Yazar da yalnız bırakmadı.

Okurlarıyla buluşarak ‘Zaman kimseyi beklemez’ adlı ikinci kitabını imzalayan Seval Kirmit Yazar “İlk kitabım ‘Yaşam Parodisi’ geçen yıl Ekim ayında okurla buluştu, ikinci kitabım ‘Zaman kimseyi beklemez’ benim aynı zamanda ikinci bebek heyecanı diyorum ben buna. Yine deneme kitabı. Bu defa kurgu katarak, hem anı, hem de öykü tadında bir deneme kitabı yazdım” dedi.

‘KEYİFLİ SOHBETLER YAPTIK’
Geçen sene ilk kitabını teslim ettiğinde ikincisine başladığını vurgulayan Seval Kirmit Yazar “Yaklaşık bir yıl sürdü. Osmaniye Kitap Fuarına ikinci kitabımla katıldım. Oradaki ilgi sandığımdan da iyiydi. Biraz daha küçük bir şehir olduğu için çok fazla ilgi gösterilmeyeceğini düşünüyordum ama tam tersi insanlar beni yanılttı. Çok sıcakkanlı insanlar ve dışarıdan gelen yazarlara çok fazla ilgi duyuyorlar. Orada keyifli sohbetler yaptık. Keşke bütün anne ve babalar böyle bilinçli olsa çocuklarının hangi kitapları okuyacağı yönünde. Çünkü yeni nesilde bilinçsiz kitap seçimi ve tercihi gerçekleşiyor. O yüzden anne babaların bu konuda daha duyarlı olmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR