VALİ DOĞAN, BALIKÇI BARINAĞINI İNCELEDİ


Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun balıkçı barınağında incelemelerde bulundu. Hatay Doğan beraberinde İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, DLH Bölge müdürü, Milli Emlak İskenderun şube müdür yardımcısı, il ve ilçe tarım müdürleri ile birlikte konuda uzman üst düzey heyetle birlikte, İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Yücel Dalgıç’ı ziyaret etti. 

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Balıkçı Barınağıyla ilgili başkan Yücel Dalgıç’tan konu ile bilgiler aldı. Vali Doğan, Madenli balıkçı barınağının kuzey rüzgarlarına açık kısmının kapatılarak en yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.

İskenderun balıkçı barınağının ise yat limanına dönüştürülmesi hususlarıyla ilgili gerekli birimlerden bilgiler aldı. İskenderun balıkçı barınağında bulunan balıkçı esnafına yeni yer düzenlemesi gündeme geldi. Diğer taraftan özel teknelerin barınacağı yeni yer tahsisleri konuşuldu. 

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Balıkçı Barınağı ile ilgili yeni bilgilerin tartışılması için DLH bölge müdürü ve İskenderun Su Ürünleri kooperatif başkanı Yücel Dalgıç ile derhal konuların görüşüleceği İskenderun Deniz Ticaret Odası’nda bir toplantının yapılması konusunda talimat verdi. HABER MERKEZİ