OTOMOBİL KONTROLDEN ÇIKTI, TAKLA ATTI


İskenderun’da eski doğum evi kavşağında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir otomobil kontrolden çıktı, takla attı ve ters dönmüş bir şekilde durdu.

Edinilen bilgiye göre kaza Mareşal Çakmak Caddesi’nde seyir halindeki bir otomobil Diş Hastanesi kavşağına henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Eski Adliye lojmanlarının kavşağında yaşanan tek taraflı kazada kontrolden çıkan otomobil takla attı ve ters dönerek durabildi.

Büyük gürültüyle meydana gelen kaza çevrede paniğe neden oldu.31 AAR 099 plakalı özel otomobil iddialara göre sokak kavşağından döneceği sırada takla atarak ders döndü. Görenlerin şaşkına döndüğü kazada sürücü araç içerisinden çıkarken küçücük ve trafiğin yoğun olmadığı bir yerde aracın ters dönmüş halini görenle kazaya akıl erdiremediler.

Ters dönmüş aracı gören vatandaşlar durumu hemen 112 acil hattına bildirdi. Kaza yerine İtfaiye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Kazadan sürücü yara almadan kurtulurken, park halinde duran birkaç araç da zarar gördü. Polis kazayla ilgili tutanak tuttu.
Haber: Cuma KESEROĞLU