KÜTÜPHANEYE BİLGİSAYAR VE KİTAP DESTEĞİ


İskenderun Aura Güzellik Merkezi tarafından sosyal sorumluluk çerçevesinde gelenekse hale getirilen yardım seferberliği yoğun şekilde devam ediyor.
İskenderun Devlet Hastanesi Kalıtsal kan hastalıkları bölümünde bulunan kütüphaneye Aura Güzellik Merkezi öncülüğünde; Şahinbey Lojistik, Fesleğen Yemekçilik ve Sercan Sevi Kuaför’ün destekleriyle kütüphaneye bilgisayar ve 500 adet kitap ile satranç takımı hediye edildi.

Hastaların önemli bir zamanını geçirdikleri bu kütüphaneye getirilen malzemelerin tüm hastalara ciddi bir moral desteği vereceğini belirten Kalıtsal Kan Hastalıkları Bölüm Doktoru Doçent Doktor Ayşe Oğuzhan Akkoca, “Bizlere destek olan Aura başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Bu mutlu günümüzde bizleri yanlış bırakmayan AK Parti İlçe Başkanı ve yönetimine hastane yöneticilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Aura Güzellik Merkezi yöneticilerinden Müge Güler yaptığı konuşmasında “Bugüne kadar sosyal sorumluluk projelerimizin 8.’sini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere burayı yapmamıza destek olan doktorumuz Ayşegül Hanım ve Başhekim yardımcımız Mete Burakçın’a çok teşekkür ederim” dedi.

Serap Çam da yaptığı konuşmasında, “Bugüne kadar yaptığımız projelerde bizlere destek olan destekçilerimize teşekkür ediyorum. Böyle güzel ve hayırlı projeleri daha da artırarak gelecek nesillerimize güzel bir dünya bırakmak istiyoruz. Bu güzel projemizde bizlerin yanında duran ve programa gelerek büyük desteklerini veren İskenderun Kaymakamımız İskender Yönden’in değerli eşi Doktor Ayşenur Yönden’e de çok teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mete Burakçın, “Hastaneye yapılan bu güzel bir hayrı yapan Aura Güzellik Merkezi’ne çok teşekkür ediyorum. Bu kütüphane çok önemli, insanların kitap okuma alışkanlıklarına destek sağlayacaktır” dedi.