KARAKUŞ BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE BAŞVURU YAPTI


31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için belediye başkanlığı kadar, belediye meclis üyeliği de hizmet için önemli görev üstleniyor.
Bu manada İskenderun’da yıllardır başarılı bir şekilde hizmet veren Karakuş Profilo işletmecisi Hanifi Karakuş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden İskenderun belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu. Karakuş, hiçbir beklentisi olmadan bu memlekete hizmet noktasında çaba sarf edebilmek için meclis üyeliğine aday olduğunu söyledi.

İskenderun’un tanınmış ve başarılı işletmecilerinden Hanifi Karakuş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye meclis üyeliğine başvuru yaptı. Bugüne kadar karşılık beklemeden maddi ve manevi partisinin yanında olan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, aynı zamanda Bezgeliler Dernek Başkanlığı görevini de yürüten Hanifi Karakuş, bu görev kendisine kısmet olursa, tüm enerjisini memleketin menfaatine harcayacağını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapmaktan son derece mutluluk duyduğunu kaydeden Hanifi Karakuş, “Hiçbir zaman bir beklentim olmamıştır. Bugüne kadar partimizin her koşulda yanında olduk. Bundan sonra da aynı kararlılık ve hassasiyetle sahip çıkmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanlığı kadar belediye meclis üyeliği de çok önemli bir misyon içeriyor. Bende memleketime partim ile birlikte hizmet etmek için belediye meclis üyesi oldum. İnşallah bu göreve layık görülürsek, devletimize, milletimize ve bölgemize en güzel şekilde hizmet edeceğim” dedi.
Karakuş, seçimlerin İskenderun için hayırlara vesile olmasını diledi.
Haber: Mustafa TOPAL