İSKENDERUN, SANAYİ YATIRIMLARIYLA HATAY’IN GÖZBEBEĞİ


İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli, Payas OSB Başkanı Süleyman Çelik ve NOKSEL Boru Fabrikası Genel Müdürü Sedat Uysal ve beraberindekiler, Hatay Valisi Rahmi Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Valilik İskenderun Çalışma Ofisinde ilk olarak İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli’yi kabul eden Vali Doğan, ülkemizin demir-çelik üretimi alanında en önemli yatırımlarından bir tanesi olan, sektörde ilimizin adını yukarılara taşınmasında katkısı olan İSDEMİR’e ve diğer üreticilere teşekkür ettiğini ifade etti.

Genel Müdür Keyfli ise Vali Doğan’a kabulündün dolayı teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Daha sonra Payas OSB Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Doğan, OSB Başkanı Çelik’ten ilçenin ticari ve sosyal hayatına ilişkin konularda bilgiler aldı. Başkan Çelik ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek OSB üretim kapasitesi ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Vali Doğan son olarak NOKSEL Boru Fabrikası Genel Müdürü Sedat Uysal’ı kabul ederek tesisin üretim ve istihdam kapasitesi hakkında kendisinden bilgiler aldı.
Genel Müdür Uysal da kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek, ilimizin ve ülkemizin kalkınması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR