İGM ‘KAMPIN MERKEZİ’ OLUYOR


Yükseliş Koleji ile ikincisi düzenlenen kamp akşamları, İskenderun Gençlik Merkezi(İGKM)’nde bir araya gelen gençlere deneyim kazandırıyor.

Yükseliş Kolejinden gelen 21 öğrenci ve 5 öğretmen ile Gençlik Merkezi’nin gönüllü gençleriyle yine unutulmaz bir kamp akşamı yaşadılar. Sinema gösterisi ile başlayan gece, mangal ateşinde sucuk ekmek ve marshmallow pişirimiyle devam etti.

Karınları güzelce doyurup enerji depolayan çocuklar survivor parkuru ile zorlu bir mücadele yaşadılar ve tatlı bir hediyenin sahibi oldular.
Bu tatlı yorgunlukla biten gece sabah temiz havada kahvaltı ile başladı ve günün devamında eğlenceli oyunlarla devam etti. Böyle bir kamp ortamı yaşamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Yükseliş Koleji öğrencileri bir sonraki kamp gününü sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin kamp akşamıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bir kamp akşamında daha öğrencilerimiz ve gönüllü gençlerimizle bir aradayız, bu tür etkinlikler çocuklarımız için farklı deneyimler oluştururken bu tecrübeleri eğlenceli bir biçimde yaşamak onlar için bir hayli cezbedici. Bizler Gençlik Merkezi ekibi olarak her zaman canla başla çalışıyoruz ve aldığımız geri dönüşlerde ne kadar doğru işler yaptığımıza olan inancımızı güçlendiriyor. Merkezimize güvenen tüm eğitimcilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz, kapımız her daim onlara açık” şeklinde konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR