HATAY GASTRONOMİ GÜNLERİNE BÜYÜK İLGİ


Hatay’ın turizmine katkı sağlamak amacıyla, başta ülkemizin muhtelif şehirlerinde olmak üzere dünyanın değişik ülkelerinde tanıtım yapmayı planlayan, HATİAB Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği, bunun ilk startını İstanbul Beylikdüzü’nde verdi.

1. Hatay Gastronomi Tanıtım Günleri Hatay Gastronomi Günleri etkinliğin birincisini, Avrasya Hastahaneleri sponsorluğunda halkın büyük ilgisi ve katılımıyla 06- 16 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü ilçesinde büyük bir coşkuyla yapıldı. 1. Hatay Gastronomi Tanıtım Günleri Etkinliğine verdiği destek ve katkılarından dolayı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Şükran Plaketi takdim edildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar yapılan etkinliklerin en iyisi Hatay Gastronomi günlerinin olduğunu açıkça söyleyebiliriz. Her şeyiyle düzenli intizamlı mükemmel bir organizasyondu. Emeğinize sağlık” dedi.

Konuşmasında “HATİAB yönetimini tebrik ediyorum” diyen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçimlerden sonra Hatay’a en kısa zamanda bir ziyaret yapmak istediklerini belirtti.

Plaket takdimine, HATİAB Başkanı İbrahim Güder, HATİAB Başkanlık Divan Üyeleri Op. Dr. Hüseyin Urlu, Adnan Dolapçıoğlu, HATİAB Etkinlik komitesi üyesi Metin Kardeş ve HAYMEDER üyeleri İsmail Uğur Tümer ve ekip arkadaşları eşlik etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR