GÜZELLİK BUDUR!


İskenderun Aura Güzellik Merkezi ortakları Müge Güler ile Serap Çam ve gönüllü destekçilerinin de katkılarıyla eğitime katkı amacıyla başlattıkları kampanyanın alanı her geçen gün genişliyor.

İş hayatlarının yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmaları eğitime katkı veren Müge Güler ve Serap Çam “Genç beyinler ışısın” projesine Hatay Bölgesinde 7. Okula ulaştılar. İskenderun Bekbele Mahallesi Gedik Saray İlkokulu’na bilgisayar, boyama kitabı ve satranç takımı gibi malzemeleri desteği verilen, kütüphane kazandırılan projede YÖK Denetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Güler Bilen Alkan, İskenderun Belediye Başkanın eşi Feray Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphane Bölüm Başkanı Nurten Polat da katılarak destek verdi.

Sınıflara yerleştirilen kitaplıklara tek tek dizilen kitaplar öğrencilerle buluştu. Okullarına getirilen Bilgisayar, Kitap, Boyama kitabı ve satranç takımları Gedik Saray İlkokulu Müdürü Erdal Bakır ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Kırgil ile okul idaresine teslim edildi.

Bekbele Gedik Saray okul Müdürü Erdal Bakır tarafından Projeye destek veren YÖK Denetim Kurulu üyesi Güler Bilenalkan’a, Serap Çam ve Müge Güler’e Feray Dingil’e Coldwell banker liva gayrimenkul işletmecisi Pınar Yanlızoğlu adına Ali Kurt’a plaket verdi. Ayrıca bu tür okullara yapılan yardımlarda Kızıltan Optik, Aybegüm Yeni gibi firmaların da maddi katkılarda bulunduğu açıklandı.