GELECEĞİ GENÇLERLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ


AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hatay İl Temsilciliğini ziyaret ederek Başkan Sinan Köklü bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü, ”TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktadır. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise TÜGVA Hatay Temsilciliğinin başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, “Dünyada değişimi yakalayacak genç beyinler, küresel aktör olabilme yolunda ilerleyecek genç liderler yetiştirebilirsek ancak o zaman geleceğimizi garanti altına alabiliriz. Geleceğimizi ancak gençlerimizin üzerine sorumluluk yükleyebilirsek inşa edebiliriz. Geleceği siz değerli gençlerle birlikte inşa edeceğiz, sizler geçmişini bilen geçmişten ders çıkartan geleceği sımsıkı dört elle sarılan bir nesilsiniz. Bizler her zaman ilimize, ülkemize, milletimize ve vatanımıza katkı sunan sivil toplum kuruluşun yanında yer aldık ve alamaya da devam edeceğiz. Tekraren sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TÜGVA İl Başkanı Köklü ziyarette Güler’e yapılan ve yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Haber: Yılmaz AKPINAR