BESTAMİ BİLGİLİ, AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU


AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili görevinden istifa ederek, İskenderun Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili’nin İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olması üzerine boşalan AK Parti İlçe Başkanlığı görevini görevlendirme ile Pakize Ulutaş yürütecek.Bu arada Bestami Bilgili aday olamadığı taktirde, tekrar İlçe Başkanlığı görevine dönebilecek.

Bilgili açıklamasında, “Allah’ın izni, Genel Merkezimizin oluru ile, mensubu olmaktan her zaman şeref duyduğum İlçe Başkanı olarak yürüttüğüm AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevimden, Genel Merkezimizin izniyle Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayım. Aileme, siz değerli dostlarıma ve çalışma arkadaşlarımın her birine bugüne kadar bana verdiği sonsuz güven ve destekleri için teşekkür ediyor, İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olarak, Aday Adayı dava arkadaşlarımla birlikte aynı azim ve kararlılıkla çalışabileceğimiz duası ile sizlere selam ve saygılarımı iletiyorum” dedi.