7 GÜN 24 SAAT HİZMET ÜRETECEĞİZ


AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Filiz Özçörekçi emin adımlarla seçim çalışmalarına devam ediyor.
Gittiği her yerde ilgi gören Özçörekçi, “2019 yerel seçimlerinde, inşallah sizlerin ve bizlerin gayreti ile yeni bir başarıya daha imza atacağız. Filiz Özçörekçi olarak halka hizmeti kendime görev edinip bu mücadelenin, bu davanın içerisinde her ne olursa olsun oldum ve olmaya da devam edeceğim” diye konuştu. 

BİLGİ, BECERİ, TECRÜBEM İLE HAZIRIM
Filiz Özçörekçi, “Kadın kolları başkanlığı ve meclis üyeliği yapmış bir kardeşiniz olarak hiçbir zaman ben dememiş, her daim biz demeyi erdemlik olarak gördüm. Şairin dediği gibi bu davanın hor ve öksüz olduğu yıllarda bu aziz milletin bu davayı nasıl omuzladığını, tarih de bizler de hepimiz çok iyi biliyoruz. İşte bu bilinç ile 2019 yerel seçimlerinde İskenderun halkının özlem duyduğu belediyecilikle de taçlandıracağız. Bugün burada halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu bilinciyle, İskenderun Belediyesi’ni yönetecek bilgi, beceri, tecrübe ile hazır olduğumuzu duyurmanın gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

‘MİLLETİN DİLİYLE KONUŞACAĞIM’
Özçörekçi, “Ben hizmet verdiğim sürece hep sizin dilinizle konuştum, eğer nasip olur da Belediye Başkanı adayı olursam ve Belediye Başkanı seçilirsem yine sizin dilinizle konuşmaya devam edeceğim. Ülkemizin 81 ilinden, daha iyi yaşanabilir bir hayat umuduyla İskenderun’a gelen bütün herkesin derdiyle dertlenebilen, sevincini paylaşabilen, yapıcı, büyütücü ve çoğulcu bir yönetim anlayışıyla İskenderun’u yaşanabilir örnek bir ilçe yapmak için 7 gün 24 saat hizmet üreteceğiz” dedi.

BU YÜKÜ TAŞIYACAĞIMA DA İNANIYORUM’ 
Siyasette edindiğim tecrübeyi esnaflık tecrübemle harmanlayıp, İskenderun halkına belediye başkan adayı olarak hizmet edecek olmanın bana yüklediği yükü biliyor, bu yükü taşıyacağıma da inanıyorum. İskenderun için projeler, sizler için kalıcı hizmetler üreteceğiz. Partimizin bugünlere gelmesinde emeği, alın teri olan herkese, çaycısından başkanına, başkanından üyesine, üyesinden mahalle sorumlusuna kadar herkese sonsuz teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

‘AK PARTİDE HİZMET ETMEK ERDEMLİKTİR’
Özçörekçi, “Partimizin kurucu lideri, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “İnsanı yücelt ki Devlet Yücelsin” felsefesiyle AK kadrolarla İskenderun’u ileriye taşıyacak güce, bilgiye ve beceriye sahip olduğumuzun bilincindeyiz. Benim gibi aday adaylığı müracaatında bulunan tüm arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Millete hizmet etmek insanlıktır, millete Ak Parti’de hizmet etmek ise erdemliktir” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR