MORAL ZİYARETİ


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık vatandaşları iyi ve kötü gününde yalnız bırakmıyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Geçirmiş oldukları rahatsızlıkları dolayısıyla, hastanelerde tedavi gören vatandaşları ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Vatandaşlara her zaman ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve yanlarında olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, “Yaşam içerisinde beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatında var. Hastalıklarla mücadelede en önemli unsur ise moral ve motivasyondur. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Yalnız olmadıklarını bilsinler. Hastalıkta, sağlıkta bizler için. İhtiyaç duyulduğu her anda yanlarındayız. Allah’tan tüm hastalarımıza acil şifa, yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi. Ziyaretlerine gelen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ileten hasta vatandaşlar ve aileleri ise çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek bir süre sohbet ettiler. Haber: Yılmaz AKPINAR