İŞTE BUDUR!


Göreve geldiği günden bu yana, başarılı hizmetleriyle takdir gören Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın önemli bir girişimi daha sonuç verdi. Yıllardır ilçede bulunmayan kapalı spor salonunun yapımı için Hayırsever iş insanı Naci Uyar ile el sıkışan Kaymakam Sarı, “Bir kısmı hayırseverden, kalan kısmı ise devletten olmak suretiyle protokole bağlanan kapalı spor salonunun yapımına başlandı. hayırlı olsun” dedi.

NİSAN’DA HİZMETE AÇILIYOR
Kapalı Spor Salonu’nun yapımı için Arsuzlu iş adamlarından İstanbul’da yaşayan ve daha önce Gökmeydan Mahallemizde okul yaptırmış olan Naci Uyar ile el sıkışan Kaymakam Musa Sarı, Uyar’ın kendi yaptırdığı okulun bahçesinde bir adet kapalı Spor Salonu’nun yapımı için bir kısmı hayırseverden, kalan kısmı ise devletten olmak suretiyle protokole bağlanan kapalı spor salonunun yapımına başlandı.

Temelinin atıldığı gün yerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Sarı beraberinde okul Müdürü Hülya Peköz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt ile birlikte temeli inceledi ve projenin altı ayı süresinin bulunduğunu, bundan da önce tamamlanması için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Kaymakam Sarı, ilçemize hayırlı uğurlu olması temennisi ile hayırsever işadamı Naci Uyar’a da teşekkür ettiğini belirterek, bu salonun yapımından sonra kışın çeşitli müsabakalarında bütün okulların ortak katılımına da açılmak suretiyle ev sahipliği yapacağını belirtti.
Haber: Yılmaz AKPINAR