İSKENDERUN’A KADIN ELİ DEĞMELİ


AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olan başarılı iş kadını, tecrübeli siyasetçi Filiz Özçörekçi, Güney Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar’ı ziyaret etti. AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Filiz Özçörekçi, “Yılmadık, usanmadık, küsmedik, bizim sevdamız İskenderun. Canla başla çalışıp, İskenderun’da bir kadın eli değince, neler yapılacağını herkes görecek” dedi.

Özçörekçi, “Ben İskenderun dışında bir yere gittiğimde oralara imreniyorum ve kıskanıyorum. İş ve potansiyel bakımından bu kadar imkanları olan İskenderunumuz hak ettiği hizmeti alacak. Ben bu mücadeleye baş koydum. Bölgemizi el birliğiyle hak ettiği konuma taşıyacağız” diye konuştu.

Özçörekçi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktaran Güney Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar, “İskenderun Belediyesi’ne bir kadın eli değmeli. Mücadeleci ve kararlı yapınızı biliyorum. Teşkilata kattığınız değer ortada. Enerjinize, duruşunuza, heyecanınıza İskenderun’un ihtiyacı var. Belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde size ve ekibinize başarılar diliyorum” dedi.