HÜZÜNLÜ VEDA!


İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetimi, düzenlenen kahvaltılı programla tüm katılımcılar Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kilis’e vali olarak atanan Recep Soytürk ile vedalaştı.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ile yönetiminin ev sahipliğinde Sahil Petek Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltılı veda buluşmasına İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı Ferit Gül, İskenderun Kaymakamı iken emekliye ayrılan H. Hasan Özyiğit, Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da ilgi gösterdi.

‘AHDE VEFA HER ZAMAN VAR OLACAKTIR’ 
Recep Soytürk’ün Kaymakam iken Kilis valisi olarak atanmasının İskenderunlular için bir onur olduğunu vurgulayan Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, “Ali İhsan Su kaymakamdı, vali olarak gitti, kaymakamımız da Kilis’e vali olarak gidiyor. İskenderun gerçekten şanslı, il bazında bir ilçe, buraya gelen mülki amirlerimizin hepsi birbirinden değerli insanlar. Allah hepsinden razı olsun. Görev süresi kısa sürsede göreve başladığından bu yana halkın Kaymakamı olmayı ilke edinerek çalışan halkla, esnafla iç içe olamaya özen gösteren kaymakamız yeni Kilis valimiz Recep Soytürk’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eder yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

‘İYİ Kİ İSKENDERUN’DA ÇALIŞMIŞIM’
Beş yıldan beri bu bölgede bulunduğunu belirten Kilis’e Vali olarak atanan Recep Soytürk de “Dört yılı Dörtyol’da, geri kalan yaklaşık bir yılı da İskenderun’da görev yaptım. Çok keyifli bir dönemdi benim için, iyi ki bu tarafa gelmişim, iyi ki Dörtyol’da İskenderun’da çalışmışım. Çok özel insanlarla dostluklarım oldu, ne mutlu bana. Bütün meslektaşlarım gibi benim de çok istediğim valilik makamı nasip oldu, Kilis’e gidiyorum. Kilis bu bölgeye çok uzak değil, kültür ve mekan olarak da çok yakın, inşallah orada iyi hizmet etmeyi Allah bana nasip eder, aynı buradaki gibi dostluklar kurarız” diye konuştu.
Kilis’e vali olarak atanan Recep Soytürk’e veda buluşmasının anısına İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ile yönetim kurulu üyeleri plaket, kol saati takdim etti. 
Haber: Yılmaz AKPINAR