HEDEFİ 12’DEN VURDULAR!


Arsuz Kaymakamlığı ve Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Belediyesi, Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve çeşitli kurum ve kuruluşlarında katkısıyla spor festivali düzenlendi. Festivalde Federasyon Genel Sekreteri ve İlçe Kaymakamı Musa Sarı konuşma yaptıktan sonra halk oyunları gösterilerinin ardından başlayan spor faaliyetleri çok çeşitli ve renkli görüntülerle devam etti.

Kaymakam Musa Sarı yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz yıl içerisinde Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ile birlikte Ankara’da Herkes İçin Spor Federasyonu Genel Başkanı Sayın Yasin Bölükbaşı ile yaptığımız görüşmede bize destek sözü verilmişti. Bugün ilk ayağını spor festivali ile yaşıyoruz. Çeşitli sportif etkinliklerini bir arada gerçekleştiriyoruz” dedi. Kaymakam Sarı, önümüzdeki yıl içerisinde de uluslararası bir öğrenci festivalini Arsuz’da planladıklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı Genel Başkan Yasin Bölükbaşı’na, Genel Sekreter Mustafa Karakuş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Nazım Culha, “Sağlıklı bir vücuda sahip olmanın yolu spor yapmaktan geçer. Çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam ve enerjilerini doğru kullanmalarını sağlamak, onların sosyal gelişimleri ile öz güven duygularını artırmaya yönelik bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmalardan sonra gençlere yönelik çeşitli faaliyetler yürütülürken Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet de dart yarışması ve ok atma yarışmalarına eşlik ettiler. Haber: Yılmaz AKPINAR