HBB İYİ YÖNETİLSEYDİ, ADAY ADAYI OLMAZDIM


AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yeloğlu, “Hatay Büyükşehirin iyi yönetildiğini görsem zaten adaylığa yönelmezdim” dedi.

Yeloğlu, İGC’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Her gittiği yerde Antakya Belediye Başkanlığında yaptıklarını anlattığını belirten Mehmet Yeloğlu, şunları söyledi:
“Ben, belediyecilikten hiç kopmadım. Belediyeciler Derneği’nde yöneticilik yaptım, belediyeler için projeler ürettim. Belediye Başkanlığı 2 şekilde yapılır. Birincisi sultanlık şeklinde olur. Bugün biryere yemeğe gidersiniz, yarın başka bir yere. Memlekette n oluyor haberiniz olmaz. Ama gerçek anlamda belediyecilik yaparsanız, sorumlu olduğunuz her yerdeki sorunlarla yakından ilgilenir ve çözmeye uğraşısınız. Ben Tedaş Müdürü olarak çalıştığımda Hatay’ın her köşesini tam anlamıyla tanıdım. Belediye Başkanlığımda da başarılı işler yaptığıma inanıyorum. Belediye de adeta müdür gibi çalıştım. Türkiye de 3. büyük arıtma tesisini kurdum. Asi Nehri projesini başlattım. Yatırım kadar işletme de önemlidir. Şu anda işletmecilik görmüyorum. Sayın Lütfü Savaş ‘Hatay’ın tüm altyapısını ben yaptı’ diye iddia ediyor. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. HATSU’ya bugüne kadar gelen Genel Müdürler’in hiçbiri bana göre yeterli değil. Ben belediyecilikte tecrübelerimi uygulamak üzere aday adayı oldum. Takdir halkımızın.’
İGC Başkanı Veysel Cıncık, ziyareti için Mehmet Yeloğlu’na teşekkür ederek başarılar diledi. Haber: Yılmaz AKPINAR