DARBENİN VE DARBECİNİN İLERİCİSİ GERİCİSİ OLMAZ!


AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “FETÖ her şeyden önce bir ‘dine karşı din’ projesidir. Milletimizin “tabiî” mütedeyyinliğiyle siyasetten bürokrasiye, kültürden sanata her alanda varolma iddiasını durdurma ve mecrasından çıkarma ameliyesidir” dedi.

Sosyal medyadaki sayfasında, “Mütedeyyin insanların, inançlarından ödün vermeden hayatlarını idame ettirmek ve eğitim hakkı başta olmak üzere temel haklarından yararlanmak istemeleri, vesayetle ‘merkez’i işgal edenlerce hep tehlikeli bulunmuş ve resmî tehdit algısı olarak kodlanmıştır” diyen Milletvekili Özel, “Bu “varoluş” mücadelesine “irtica” başta olmak üzere hep aynı bayağı nakaratla saldırılmış, “merkez” işgalcisi vâsiler Milletin “çevre”de zapt-u raptedilmesinin vecibe olduğuna iman etmişlerdir. 28 Şubat’ta küçücük bir kasabada, gündüz okulda tesettürlü olmadığı halde evinde mütesettir olan bir öğretmeni tespit edip, işlem yapanlar gözlerinin önünde binlerce FETÖ’cünün harp okullarına girmesini görememiş midir?! MEB’in bünyesinde ve müfredatı MEB’ca tayin edilen okulları hedef tahtasına oturtanlar, FETÖ okullarının çatı katlarında harp okullarına sızdırılacak militanların liste hazırlıklarından haberdar değiller miydi?! Milletin alenî dindarlığıyla mücadele edenler, FETÖ’nün takiyyeciliğine ve takiyeciliğin yöntem olarak yaygınlaşmasına zemin hazırladıklarını fark edemediler mi yoksa buna bilerek alet mi oldular?!” diye sordu.

‘FETÖ’YÜ 28 ŞUBAT’TA EKRANLARA SİZ ÇIKARDINIZ’
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel yazılı açıklamasının devamında, “28 Şubat’ta FETÖ’nün şarlatan liderini, seçilmiş meşru hükümete karşı hezeyan saçmak üzere ekran ekran gezdirenler, 15 Temmuz Darbesinin işbirlikçisidir, ortağıdır, failidir. Binlerce FETÖ’cü harp okullarına takiye ile sızdı. Sonra bu militanlar, “sızanlar” sızarak tefi üstüne terfi alıp nerdeyse tüm kademelerde etkin bir güce ulaştı. Ve tüm bunlar 12 Eylül’ün güz gölgesinde başlayıp, 28 Şubat’ın soğuklarının zirveye çıktığı günlerde mayalandı. FETÖ’yü 28 Şubat’ta ekranlara siz çıkardınız. Onbinlerce FETÖ’cünün TSK’ya sızdığı yıllarda memleket sizin vesayetinizdeydi. 15 Temmuz, bir darbedir. Darbenin ve darbecinin ilericisi gericisi olmaz. O gece darbeyi durduran Milletimizdir, darbe hevesi kursağında kalanlar değil. Darbe gecesi marketleri yağmalayıp, fanilalarına makarna dolduran korkakların şimdilerde bitinin kanlandığına tanıklık ediyoruz. O gece “Tayyip artık yok” diyerek sevinç narası atanların şimdilerde yavaş yavaş kafa uzattığını görüyoruz. Darbeyi durduran Milletimize ve değerlerine dil uzatma densizliğine yeltenenlerin, 15 Temmuz gecesi nerelere saklandığı herkesin malumu iken, bu cesareti kimden ve nasıl aldıklarını düşünmek zorundayız! Mütedeyyin insanların moral değerlerine, kavramlarına, kutsallarına küfreden üç beş müptezelin medyadan izlediğimiz videolarına bakıldığında uslanmadıkları, defalarca kursaklarında bıraktığımız hevesleri terketmedikleri görülmektedir. Attığınız o sloganlara yabancı değiliz, yıllardır bunları duyuyor ve yürüyüşümüzü size ve engellemelerinize rağmen sürdürüyoruz. Bu topraklarda hep vardık, varız ve var olmaya devam edeceğiz. Buna alışsanız da alışmasanız da bu böyle!” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR