BÜLENT ÖZER’E DESTEK BÜYÜYOR


İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’ni yönetmeye talip olan Özer’e birçok kesimden de destek olduğu görülüyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere kilitlerdi. Bu manada İskenderun Belediyesi’ne aday adaylığı müracaatları sona ererken, 11 aday adayı bu yarışta aday olabilmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Sarıseki’de 2 dönem belediye başkanlığı yapan Bülent Özer, partisine ve milletine hizmet etmek için kopmadı. Önceki yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediyesi’nin meclis üyeliğini yapan Özer, hizmetini bu yönde sürdürerek halkımıza hizmet noktasında elinden gelen mücadeleyi gösterdi.

Özellikle eski beldeler olan Sarıseki, Denizciler, Azganlık, Bekbele ve Karayılan’da çok sevilen Özer, aynı şekilde İskenderun’da da önemli bir potansiyele sahip.

Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde de parti ayrımı gözetmeksizin herkese kucak açan Bülent Özer, bölgeye birçok kalıcı hizmet ve eser bırakmıştı. İskenderun’un makus talihini yenmek ve önümüzdeki uzun yıllara hitap edecek projeler ve yatırımları Belediye Başkanı olduğu takdirde hayata geçirecek olan Bülent Özer’e gerek AK Parti’den ziyade diğer parti tabanından da destek olduğu gözlemleniyor.