BEKİR ALTAN ADAY GİBİ KARŞILANDI


Hatay Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti’nin e-temayül yoklamasında Büyükşehir Adayı gibi karşılandı;
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin gerçekleştirmiş olduğu e-temayül yoklamasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Bekir Altan katılımcılar tarafından büyük destek gördü. Başkan Altan, “Herkese bu uygulamada başarılar diliyorum, Allah her şeyin hayırlısını versin, sonuçların Hatay halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ OLAN ADAY DEĞİL HİZMET
Başkan Altan, 31 Mart akşamı Hatay Büyükşehir’i ak belediyecilikle buluşturacaklarından şüpheleri olmadığını ifade ederek, “Önemli olan aday değil, hizmet” dedi.
Bekir Altan “Biz Hatay’ın durumunu biliyoruz, Hataylılar da Hatay’ın durumunu biliyor. Büyükşehir tarafından Hatay’da gereken hizmeti alamadığımızı da hep söylüyoruz, halk da söylüyor. Gerek adaylarımızla, gerek meclis üyelerimizle, gerekse teşkilatımızla Hatay Büyükşehir’e talibiz ve bundan sonraki süreçte orada Ak Partili belediye başkanı göreceğimizden hiç şüpheniz olmasın” dedi. 
Hatay’ı ilim ve bilim, tarih ve turizm şehri yaparak en üst seviyeye taşımak istediklerini ifade eden Bekir Altan; “Şimdi tüm Hatay’ımızın yanında olmak, Hatay’ı hak ettiği yere taşımak için varız. Hatay Büyükşehir’i Ak Belediyecilik ile tanıştırmak için varız. Adalet ve Kalkınma Partisi Belediyeciliğinin Hatay ile tanışma vakti gelmiştir. Vakit Hatay vaktidir. Hatay’ımızı hep beraber eğitim, tarih, turizm ve sağlık merkezi haline getireceğiz. İlimizi sahip olduğu değerler ile herkesin imrenerek baktığı, şeffaf, denetlenebilir, 7 gün 24 saat, güler yüzlü, istişareye dayalı, liyakatin gözetildiği, hakkın, adaletin üstün tutulduğu, ülkemizin ve Dünya’nın göz bebeği olan bir şehir haline getirmek için projelerimizle hazırız” diye konuştu. 
Haber: Yılmaz AKPINAR