AK PARTİ’YE ‘GÜVEN’CE!


İskenderun’un başarılı avukatlarından, AK Parti kurucu üyesi Abdulkerim Güven, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için başvurusunu yaptı. Güven, İskenderun Belediye Başkanlığı için AK Parti İlçe Teşkilatına ilk resmi başvuru yapan isim oldu.
AK Parti’de kurulduğu günden bu yana aktif görev yapan Abdulkerim Güven, bugün Cuma Namazı sonrası AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na gelerek İskenderun Belediye Başkanlığı için resmen aday adayı oldu.

İLK BAŞVURUYU YAPTI
Abdulkerim Güven 2001-2003 yılları arasında AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı, 2004 2007 yılları arasında İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcılığı görevinde bulunurken, 2001 genel seçimlerinde 9. Sıra Milletvekili Adayı, geçtiğimiz 24 Haziran genel seçimlerinde ise AK Parti Hatay 6. Sıra Milletvekili adayı olmuştu.
Teşkilatın her kademesinin tozunu yutan, aldığı her görevi dava ruhuna uygun şekilde yerine getiren, İskenderun’da halk tarafından karşılığı bulunan Abdulkerim Güven, 31 Mart 2019 seçimleri için resmi başvurusunu yapmak kaydıyla AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na geldi.
Güven’i AK Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Burada hazırladığı adaylık dosyasını başkan Bilgili’ye sunan Güven, evrakları imzalayıp alındı belgesini de alarak İskenderun’da resmi olarak ilk başvuru yapan isim oldu.‘

GÜVEN SAHANIN TOZUNU YUTAN BİR İSİMDİR’
Burada kısa bir açıklama yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, önemli bir sürece girdiklerini belirterek, Abdulkerim Güven’in yılmadan mücadele eden, çalışan isimlerin başında geldiğini belirtti. Güven’in sahayı iyi bildiğinin altını çizen Başkan Bilgili, çıktığı bu kutlu yolda başarı dileklerini ileterek, başvurusunun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

‘ADAYIMIZ KİM OLURSA ETRAFINDA BİRLEŞECEĞİZ’
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Abdulkerim Güven ise, herşeyden önemli olanın memleketimizin geleceği olduğunu belirtti. Bugün aday adaylığı müracatını resmi anlamda gerçekleştirdiğini ifade eden Abdulkerim Güven, “Herşeyden önce Allah hakkımızda hayırlısı ise nasip etmesini diliyorum. Aslolan davaya sahip çıkıp ülkemizin bekası için çaba sarf etmektir. Adayımız her kim olursa olsun, onun etrafında birleşip başta Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi olmak üzere Hatay’ın tüm ilçelerini AK Parti’ye Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’a paket halinde sunmaktır. Yılmayacağız, gece gündüz yorulmadan çalışacağız. Bu memlekete hak ettiği değeri ve hizmeti Allah’ın izni ile vereceğiz. Başkanımız Bestami Bilgili’ye ilgisi ve samimiyetinden ötürü teşekkür ediyor, aday adaylığımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklide konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Güven’e aday adaylığı için alındı belgesini takdim etti.