ABDÜLKERİM GÜVEN ‘ADAY’ GİBİ ÇALIŞIYOR!


Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevine talip olan isimler sahaya çıkarak ‘aday’ yarışına katıldılar ve seçmenlerle buluşmaya başladılar. AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Av. Abdülkerim Güven, sahada ki çalışmalarına hız vererek, şehrin dört bir yanında seçmene dokunuyor. Muhtar ve STK ziyaretleri ile çalışmalarına devam ediyor.

Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Av. Güven, mütevazı ve çalışkan kişiliğiyle takdir görüyor. Her ziyarette İskenderun’a yapılacak hizmetlerin analizini yapan Güven, halkın istek ve önerilerini dinliyor.

Güven, “Partinin kuruluşundan bu yana, teşkilat çalışmaları sırasında olsun İskenderunlu hemşehrilerimizle hep iç içe olduk. Bu şehre, bu şehirde yaşayan her vatandaşımızın olduğu gibi bizlerin de bir vefa borcu var. Bizler bu şehrin havasını soluyor, ekmeğini yiyoruz. Hem vatandaş olarak hem de bu şehre başkan aday adayı olarak katkı koymak asli görevimizdir. Bu bugün de böyle, bundan sonra da böyle olacak! Eğer partimiz bana bu görevi verir, halkımız da evet derse şehrimiz için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Güven, “Gerek muhtarlarımız gerekse vatandaşlar bizlere isteklerini, şehre veya mahallelerinde neler yapılması gerektiğini anlatıyor ve çözüm istiyor. Bizler de bu zaman zarfında başkan olursak ilk yapacağımız girişim ve projelerden bahsediyor, sorularına yanıt vermeye çalışıyoruz. Kısaca kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımıza ve bu süreçte ziyaret gerçekleştirdiğimiz tüm kurum ve kuruluşlara bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR