RÜYA GİBİ BİR OYUN!


İstanbul’da ‘Gece Gündüz Yapım’ın sahnelediği ve Tülay Doğan’ın yazıp yönettiği, başrollerini Suzan Aksoy, Kemal Kuruçay, Ayça İnci, Fırat Çöloğlu, Müge Uyar’ın paylaştığı “Annem 40 Yaşında Babaannem 20” adlı tiyatro, ilk oyunlarını İskenderun’da sahneledi.

‘Rüya Gibi Bir Oyun’ sloganı ile yollarda olan başarılı ekibin ilk durağı İskenderun oldu. Belediye Kültür Merkezi’ndeki oyuna, 22. Dönem Hatay Milletvekili ve HBB Başkan aday adayı Mehmet Soydan, İskenderun Belediyesi eski başkanlarından Mete Aslan, İskenderun Belediye Başkan aday adayı Av. Abdülkerim Güven ve salonu hıncahınç dolduran tiyatroseverler katıldı. Müthiş bir oyun sergileyen ekip, salonu kahkahaya boğdu.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ’
İskenderun Kitap Otağı Yayınevi Genel yayın yönetmeni Aşir Alkaç yaptığı açıklamada, “Kitap OtağıYayınevi ana sporsunluğunda ‘Annem 40 yaşında babaannen 20’ tiyatro oyununun galasına katkı sağlayan İskenderun Belediyesi’ne, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na, Limakport’a Payas Belediyesi’ne, kıymetli dostlarım Sabahattin Uygun ve Ergun Telci’ye, basınımızın güzide mensuplarına, özellikle uzaktan yakından davetimize icabet eden tiyatro severlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti;
Her daim dediğimiz gibi bizler Medeniyetler şehri güzel Hatay’ımızı sanat ve edebiyat alanında hak ettiği yere taşımak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz.”
Haber: Yılmaz AKPINAR