MİLLETVEKİLİ ÇELİK’TEN, TOROSLAR EDAŞ’A ZİYARET


AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Toroslar EDAŞ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek şehirde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Son yıllarda yapılan yatırımlar konusundaki memnuniyetini dile getiren Çelik, Toroslar EDAŞ’ın yaptığı çalışmaların Hatay için çok önemli olduğunu belirtti.

Toroslar bölgesindeki altı ilde elektrik dağıtım hizmetini sürdüren Toroslar EDAŞ, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’i ağırladı. Toroslar EDAŞ Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı tarafından karşılanan Çelik’e şehirde sürdürülen projeler ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında bilgi verildi.

Sabahat Özgürsoy Çelik, ziyareti sadece kendi adına değil, Hatay’ın beş milletvekili adına gerçekleştirdiğini belirterek, Toroslar EDAŞ’ın üstlendiği elektrik dağıtım hizmetinin bölge için çok kritik ve önemli bir konu olduğunun altını çizdi. Hatay’da gerçekleştirilen yatırım çalışmaları ile ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, kendisine verilen bilgiler için teşekkür etti. Haber: Yılmaz AKPINAR