AZ BETON, ÇOK AĞAÇ!


CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız, yoğun bir katılımla ilçe parti binasında resmi başvurusunu yaptı.
Başvuru dosyasını CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin’e teslim eden Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız, “Ben ve ekip arkadaşlarım koltuğu değiştirmeye değil, düzeni değiştirmeye geliyoruz. Sizlerden aldığımız güçle destan yazmaya geliyoruz. Sloganımız net; Az laf, çok icraat! Az beton, çok ağaç!” şeklinde güçlü bir mesaj verdi.

‘ARSUZ İYİ YÖNETİLMİYOR’
Av. Yıldız konuşmasının devamında, “Bugün burada toplanmamızın tek bir sebebi var; O sebep ortak sevdamız Arsuz’dur. Tarihi binyıllara dayanan, kadim uygarlıkların merkezi Arsuz maalesef şu anda iyi yönetilmiyor. Bunun sebeplerini benden daha iyi biliyorsunuz. Bu sebepleri şu an burada tek tek açıklamam çok şık olmaz. Bu güzel, bu dürüst, bu tertemiz insanların aşına, işine, geleceğine sahip çıkma zamanı geldi. Ortak kaygılarımıza, ortak sevdamıza, ortak geleceğimize sahip çıkma zamanı geldi. Ben ve ekip arkadaşlarım koltuğu değiştirmeye değil, düzeni değiştirmeye geliyoruz. Sizlerden aldığımız güçle destan yazmaya geliyoruz.
Sloganımız net: Az laf, çok icraat, Az beton, çok ağaç. Vatanımıza, milletimize, güzel Arsuz’a, bu güzel insanlara hizmet vermek bir şereftir. Bu şerefi birlikte paylaşacağım tüm dostlarım bana burada olma şerefini, onurunu verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Teşekkürler dostlarım, teşekkürler Arsuz’un güzel insanları. Yolumuz ve bahtımız açık olsun” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR