ARSLANOĞLU OTOMOTİV SEKTÖRÜN LİDERİ


Hatay’da 26 yıldır otomotiv sektöründe hizmet veren Arslanoğlu Otomotiv, bölgenin lideri konumunda. Otomotiv sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermekte olan Arslanoğlu Otomotiv, bir yandan Hatay’a yatırımlarını sürdürürken diğer yandan bölgenin lider otomotiv bayisi olmanın haklı gururunu yaşıyor.
Kurumsal yapısı profesyonel kadrosu deneyimli servis bakım elemanları ve meslekteki tecrübesi ile Hyundai ve Nissan Markalarını barındıran Arslanoğlu otomotiv, düşük faizli kredi imkanları, takas araç alımı, hurda indirimi ile müşterilerine çok yönlü hizmet sunuyor.

Satış Müdürü M. Serkan Keçecioğlu, Arslanoğlu Otomotiv’in en büyük referansının aile bireyleri olarak gördüğü müşterileri olduğuna dikkat çekerek, bölgede lider konumda olduklarının altını çizdi. Keçecioğlu, “Arslanoğlu Otomotiv olarak yatırımlarımızı Hatay’a yapıyoruz. Nissan ve Hyundai markasının tüm modellerini bünyemizde müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Arslanoğlu otomotiv olarak memnun olmayacağımız hiç bir işlemi müşterilerimize yansıtmıyoruz. Amacımız beklentilerinizi karşılamak ve her daim yapılmayanı yaparak ilkleri yaşatmaktır. Randevu ile hizmet veren servislerimiz müşterilerimizin uygun zamanlarında araçlarının bakım ve onarımlarını profesyonel çalışanlarımız tarafından gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında müşterilerimize 7/24 yol yardım hizmeti de sunuyoruz. Aynı zamanda boya, kaporta ve hasar onarımı yine uzman olduğumuz alanlar arasındadır” dedi.

Arslanoğlu Otomotiv Satış Müdürü M. Serkan Keçecioğlu, ülkemizde son zamanlarda kurların ve faiz oranlarının yükselmesi ile birlikte yaşanan sıkıntılı süreci fiyatlara yansıtma noktasında özverili davrandığına dikkat çekerek, “Tüm hizmetlerimizde her türlü ekonomik sınıfa hitap edecek şekilde uygulamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimize otomotiv sektörünün ilklerini her zaman Arslanoğlu Otomotiv ile yaşatıyoruz, bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR