TECAVÜZ TUZAĞI


İskenderun’da yaşayan 34 yaşındaki bekar F. A. sosyal medya hesabından tanıştığı evli bir bayanın kurbanı olduğunu ve kocası ile ailesi tarafından gasp edilerek tecavüze uğradığını öne sürdü.
İddialara göre 4 yıl önce sosyal medyadan tanıştığı E. D., adlı bayanla sohbetlerin arından görüştüğünü ve bir yıl birliktelik yaşadığını anlatan İskenderunlu F.A., üç yıl ara verdikten sonra yeniden sosyal medya hesabı üzerinden görüşmeye başladıklarını ifade ederek, “Gaziantep’te yaşayan evli bir bayanla kendi isteğiyle görüşmeye başladım. Bir yıl sonra ayrıldım ve bir daha hiç görüşmedim. Yaklaşık 3 yıl ayrı kaldık ama sonra tekrar sosyal medyadan görüşmeye başladık. Bu kez benimle görüşmek için Gaziantep’e çağırdı, oraya gittim. Bir adres verdi. Gittiğim de bu kez başka yerde beklediğini söyledi. Ancak ben şüphelendim ve gitmedim bir baktım yanıma geldi, kendisini takip etmemi istedi. Bende onu takip ettim. Beni çıkmaz bir sokağa götürdü. o sokağa girer girmez elinde şiş, bıçak ve silah olan iki kişi koluma girdi, zorla araca bindirdiler” dedi.Kendisini Gaziantep’e çağıran kadının eşi ile iki kişi tarafından ıssız bir yere götürüldüğünü aktaran F.A “Orada bana kadının eşi zorla tecavüz etti! Bunları yaparken de diğer arkadaşları da telefonlarla görüntümü çektiler. Daha sonra bana kadın kıyafeti giydirerek fotoğraflarımı çekip kendi sosyal medya hesabımdan arkadaşıma gönderdiler. Beni rezil etmekle tehdit ederek üzerimdeki paramı ve cep telefonu zorla aldılar” diye konuştu.
Artık kimsenin yüzüne bakamadığını da sözlerine ekleyen F. A. “Bu olayı kimse bilmiyor, sadece ablam ve iki arkadaşıma anlattım. Bu duru karşısında çok rahatsızım ölmeyi bile düşünüyorum. Durumu polise ve savcılığa bildirip şikayetçi oldum” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU