NUR PAKETLEME EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR


İskenderun’da son yıllarda isminden başarıyla söz ettiren Nur Paketleme, sektörde emin ve kararlı adımlarla hizmet vermeye ve büyümeye devam ediyor. Bölgemizde 3 ayrı depoda paketleme işi yapan firma kısa sürede büyük mesafe kat ederek iştirakçilerinin takdirini kazanmaya devam ediyor. Nur Paketleme sahibi iş adamı Yıldıray Kayı, emek ve alın teriyle özverili bir şekilde hizmetin en güzelini vermeye canla başla devam edeceklerini söyledi.

HEDEF BÜYÜK
Mısır, arpa, buğday, soya küspesi paketlemesini yapan Nur Paketleme, 3 yıl gibi kısa sürede bölgemizin sektörde parlayan yıldızı haline geldi. Toplam 30 çalışanıyla istihdama da büyük katkılar sağlayan firma, işini bilen, sahip çıkan, her şeyden önce müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışla hareket ediyor. 2017 yılında bölgenin yaklaşık 550 bin ton olan yükleme kapasitesine ulaşan Nur Paketleme, 2018 yılında ise hedef olarak 750 bin tona çıkabilmeyi hedefliyor. Kendi kulvarında değişim rüzgarları estiren Nur Paketleme sahibi Yıldıray Kayı, girişim ruhunu ön plana çıkaran bir portre çiziyor. Sürekli katma değer oluşturma peşinde koşan Yıldıray Kayı, kendinden emin ve her zaman değişime açık yapısıyla vizyonu ve misyonu doğrultusunda çalışma gayreti içinde yer alıyor. Tüm enerjisiyle yeni hedeflere koşan Kayı, her şeyden önce takım çalışmasını ve çalışanlarını önemsiyor.

ÇALIŞANLARIMIZLA AİLE GİBİYİZ
Nur Paketleme sahibi yılların deneyimli ve başarılı işletmecisi Yıldıray Kayı, bu iş sektöründe öncelikle disiplin, çalışılan depolardaki materyallere sahip çıkmak, temizlik, aldığımız gibi bırakarak hizmet ettiklerini önemle vurguladı. İşinde artık uzmanlaşmış ekiple yoluna devam eden Yıldıray Kayı, “Sistematik bir çalışma disiplinimizle, özgüvenimizin de bize verdiği cesaretle her zaman en iyiyi ve en doğruyu gerçekleştirme gayreti içindeyiz. Çalışanlarımızla bir aile gibiyiz. 2018 yılında sektörde kendimize belirlediğimiz hedeflerimiz var. Amacımız 2019 yılında bölgenin lokomotifi olmaktır” dedi.
Haber: Mustafa TOPAL