GÜZEL ÜLKEMİZE DEĞER KATACAKSINIZ


İskenderun YURTKUR Müdürlüğü tarafından organize edilen söyleşide Tosyalı Toyo Çelik A.Ş.’nin başarılı kadın mühendislerinden Pınar Irmak, geleceğin kadın mühendislerine tecrübelerini anlattı.
YURTKUR Müdürlüğü İskenderun Kız Yurdu’nda gerçekleşen söyleşide, kadın mühendis olarak iş yaşamındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. Çevre Mühendisi Pınar Irmak; ülkemiz kanunlarının her geçen gün kadın çalışanların sayısını daha da artırmaya yönelik olarak düzenlendiğini ve hiçbir meslek dalının cinsiyetinin olmadığını belirtti.
Irmak yaptığı konuşmada, “Hepiniz güzel ülkemiz için birer değersiniz. Okulunuzdan mezun olduktan sonra amacınız doğrultusunda mesleğinizi en iyi şekilde icra edebilmek için öncelikle kendinize inanmanız ve motivasyonunuzu bozmadan işinize odaklanmanız gerekmektedir. Ben inanıyorum ki, bugün bu salonda bulunan her arkadaşımız mesleğini en iyi şekilde yapıp güzel ülkemize değer katacaktır” sözlerine yer verirken öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.
Söyleşi sonunda Pınar Irmak’a İskenderun YURTKUR Müdürlüğü yetkilisi tarafından çiçek takdim edildi. Haber: Yılmaz AKPINAR