BU NEYİN ÖFKESİ?


İskenderun’da yapımı süren battı-çıktı inşaatı, ilçe belediyesinin kent merkezindeki çalışmaları ile araç parklarının daralttığı ara ve ana caddelerdeki tıkanıklık, sürücüleri öfkeli duruma getiriyor.
Özellikle akşam saatleri daha da yoğunlaşan yol tıkanıklığı ve zaman zaman oluşan uzun kuyruklar, bu anlarda dolmuş sürücülerinin yolcu kapma veya durağa yetişme telaşı Ulucami Caddesi’nden İsmet İnönü İlkokulu yanından Raif Paşa Caddesine geçiş ara yolunda gergin anlar yaşandı.

POMPALI TÜFEKLE DÖNDÜ
İddialara göre oluşan uzun kuyruk, araçların korna çalması ve tahammülsüzlük yüzünden iki araç içerisindekiler arasında tartışma çıktı, tartışmada arbedeye dönüştü. Taraflardan biri olay yerinden ayrıldı, bir süre sonra elinde pompalı tüfekle yeniden döndü ve tartıştığı kişiye pompalı tüfeği doğrulttuğu sırada tutukluk yapınca yere fırlatıp olay yerinden uzaklaştığı ifade edildi. Bu arada tarafların silahlı çatışmasında şans eseri kimsenin yaralanmadığı belirtildi. Olay yerinde bir araca mermi isabet ettiği, bazı işyerlerinin cam çerçevesinin kırıldı gözlendi.Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı motorize Yunus ekipleri geldi. Yunus ekiplerinin araya girdiği olaya takviye olarak Özel Harekât timleri de sevk edildi. Gergin anların devam ettiği ve meraklıların toplandığı olay yerinde polis kalabalığı dağıttı. Polis daha sonra olayın yaşandığı noktayı emniyet şeridiyle çevirdi. Olayla ilgili polis soruşturmayı sürdürüyor. Haber: Cuma KESEROĞLU