SOBA BAĞIŞI YARDIM KAMPANYASI


Yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla, İskenderun Kaymakamlığı tarafından yardımlaşma ve dayanışma duyguları çerçevesinde “Soba Bağışı Yardım Kampanyası” başlatıldı.
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, “Söz konusu kampanya kapsamında; değerli halkımızın ihtiyaç fazlası olarak ayırdığı kullanılabilir durumdaki elektrikli ısıtıcı veya odun – kömür yakıtlı sobalarını Kaymakamlığımız bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışlaması ve bağışlanan eşyaların ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılabilmesi hedeflenmektedir. Konu ile ilgili olarak; İhtiyaç fazlası kullanılabilir durumdaki elektrikli ısıtıcı veya odun – kömür yakıtlı sobalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışlamak isteyen vatandaşlarımızın İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ile irtibata geçmeleri gerekiyor” dedi.
İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı: 0 326 613 49 14 ve GSM: 0 535 790 49 95 (Erkan Bey) ile telefonla irtibata geçebileceği bildirildi. Haber: Yılmaz AKPINAR