KIZILAY MERHEM OLDU


Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, Meydan mahallesinde yağmur nedeniyle oluşan su baskınından zarar gören hanelere, muhtar Ramazan Güneş ile birlikte kavurma ve gıda paketi yardımı yaptı.
Her türlü afette mağdurların yanında olmaya çalıştıklarını belirten Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, “Sel hadisesinin ardından hemen vatandaşlarımıza kavurma ve gıda paketi hizmeti sunduk” diyerek, ev ev dolaşarak yardımları teslim ettiklerini bildirdi.

MİNİK ÖĞRENCİLER KIZILAY’I TANIDI
Öte yandah Kızılay Haftası nedeniyle minik öğrenciler, Kızılay İskenderun Şubesi ile bir araya geldi.
Türk Kızılayı İskenderun Şube üyeleri, 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle minik öğrencilerle sohbet ederek, öğrenciler ile eğlenceli vakit geçirdi.Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, “Kızılay Haftası 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanıyor. Bizim amacımız çocuklarımıza ve genç nesillere sunumlar yaparak, Kızılay faaliyetleri afetlere hazırlık, kan bağışı ve yardımlaşma duygusunun minik çocuklarımıza vermeyi düşünüyoruz. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Çok değerli okul idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Bunun yanında sağlık kurumlarımıza gerekli olan kan ihtiyacını 18-65 yaş arasındaki herkesin vermesi gerekiyor. Düzenli kan bağışçılarımızın sayısının arttırılması gerekiyor” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR