TOSYALI HOLDİNG AŞURE DAĞITTI


Tosyalı Holding tarafından Hacı Şerif Tosyalı Cami Kuran Kursu, Sağlık Ocağı ve Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu’nda Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtıldı. Hacı Şerif Tosyalı Cami İmamı Recep Ateş, dün öğlen namazının ardından cami önünde halkla bir araya gelerek, Tosyalı Holding tarafından hazırlanan aşureyi ikram etti.

‘ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN’
Muharrem ayı dolayısıyla Tosyalı Holding’in aşure ikramında bulunduğunu belirten Ateş, “Muharrem ayı dolayısıyla Tosyalı Holding tarafından hazırlanan aşureyi bugün burada vatandaşlarımıza, kuran kursu öğrencilerine ve Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu’nda dağıtıyoruz. Allah, Tosyalı Ailesi’nden razı olsun. Bu ayımızın milletimiz için, İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birlik ve beraberliğimizin arttırılmasına yönelik yapılan bu ikramlar biz Müslümanları manevi açıdan güçlü kılıyor. Muharrem ayı, İslam alemi açısından büyük önem arz etmektedir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.
Vatandaşlar ve öğrenciler ise Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımından oldukça memnun kaldıklarını belirterek, Tosyalı Holding’e teşekkür etti. Haber: Yılmaz AKPINAR