TEK ‘KAMPÜS’ SIFATINI FAZLASIYLA HAKEDİYOR


Arsuz sınırları içerisinde Karaağaç bölgesinde 2017-2018 Eğitim döneminde İskenderun, Arsuz ve bölge halkına kapılarını açan Özel Tek Kampüs Okulları’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, eğitime her daim destek olacağının altını çizdi. Bölgenin en kapsamlı okullarından birini yaparak eğitim ve öğretim kalitesinde çıtayı biraz daha yükseğe taşıyan Tek Kampüs Okulları Arsuz Belediye başkanı Nazım Culha’yı konuk etti.

MÜKEMMEL TASARIM
Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan başkan Çulha okulu gezerek Tek Kampüs okulları kurucusu Yılmaz Tunç’tan bilgiler aldı. Eğitime gönül vermiş ve bir dönem öğretim görevlisi olarak görev yapmış birisi olarak halka hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ve özellikle eğitimle ilgili her konuda eğitimcilerin yanında olduğunu belirten Arsuz belediye başkanı Nazım Culha Tek Kampüs Okullarının bölgenin eğitim, kültür ve sosyo ekonomik yapısına büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Okulun her anlamda mükemmel tasarlandığını ve kampüs sıfatını fazlası ile hak ettiğini belirten başkan Culha bu vesile ile hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

HEDEFİMİZ EN İYİSİ OLMAK
Tek Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her konuda desteğini esirgemeyen belediye başkanı Nazım Culha’ya teşekkür etti. Eğitim ve öğretimde olduğu kadar bölgenin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her konuda ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten Tunç ” hedefimiz iyi olmak değil en iyisi olmak, 4 yıldır yüzlerce öğrencimizi mezun ederek Türkiye’nin en başarılı okullarına yerleştirdik bundan sonra bu sayıları daha da yükseklere çıkartarak Tek okullarını Türkiye genelinde bir marka yapmak olacaktır” şeklinde konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR