PÜİS VE İTSO’DAN BAŞKAN CULHA’YA ZİYARET


Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Hatay Şube Başkanı Doğan Erten ve üyeleri ile İskenderun Ticaret Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında konuk etti.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen dostane ziyarette, Sendikal Çalışmalar hakkında bilgi veren Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Hatay Şube Başkanı Doğan Erten, Arsuz’da hizmet veren PÜİS üyelerinin taleplerini ve akaryakıt sektöründeki sorunları dile getirdi. Başkan Culha’nın bölgedeki PÜİS üyelerinin sorunlarıyla yakinen ilgilenmesinden ve üyelere yönelik özverili davranışlardan dolayı da teşekkür eden Şube Başkanı Erten, Başkan Culha’yı çalışmalarında başarılar dileyerek tebrik etti.

‘ORTAK ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ’
İlçede istihdam sağlayan ve ilçenin ekonomisine katkı sunan her sektördeki yatırımcılara, işadamlarına ve işverenlere kapılarının açık olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, söz konusu kişilerin yaşadıkları sorunlara yönelik kalıcı çözüm bulma adına ortak bir çalışma yürüttüklerini kaydetti. Devlete katma değer, işsizlere iş ve istihdam sağlayan bu işverenlerin sorunlarının kendisi için önemli olduğunu sık sık vurgulayan Başkan Culha ziyaretin geri kalan kısmında akaryakıt sektörü hakkında değerlendirme yaptı.
Gerçekleştirmiş oldukları ziyaretin sonunda İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Eker tarafından ziyaret anısına Başkan Culha’ya plaket takdim edilirken, Başkan Culha nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Yılmaz AKPINAR