KAYMAKAM SOYTÜRK AK PARTİ İLÇE ESKİ BAŞKANLARINA KONUK OLDU


İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, mesai bitiminde İskenderun halkı ile bir arada olmaya devam ediyor. İskenderun’a atandığı kısa süre içinde insan sevgisi, hoşgörüsü, sıcakkanlılığı ve dürüstlüğü ile her kesimden insanımızın gönlünde taht kurmayı başaran Kaymakam Recep Soytürk tüm övgüleri de hak ediyor.
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, ilçemizde AK Parti İlçe eski başkanlarına iade-i ziyarette bulundu. Karşılıklı sevgi, saygı ve nezaket çerçevesinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. AK Parti İlçe Eski Başkanı Ibrahim Yaran’ın ofisinde bir araya gelindiği ziyarette Kaymakam Soytürk kentimizin sorunlarını, öncelikli yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunurken çözümü konusunda da elinden gelen her türlü gayet ve imkanı sergileyeceğini ifade etti.
Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, kendisini konuk eden ilçe başkanlarına konukseverliklerinden dolayı da teşekkür ederken, işlerinde başarılar diledi. İlçe başkanları adına konuşan İbrahim Yaran, Kaymakam Soytürk’ün ziyaretinden ziyadesiyle memnunluk duyduklarını belirtti. Halkımızla sürekli birlikte olmasından ve sorunlara çözüm noktasında gayretinin kentte yaşayan bireyler olarak çok sdvindiklerini önemle vurgulayan Yaran Kaymakam Soytürk’e üstün başarılar diledi.
Ziyarete; AK Parti İlçe eski başkanlarından İbrahim Yaran, Muharrem Dingil, Musa Kurşun, Vedat Tosun, Müslüm Türk, Uğur Feriz ve eski yönetim kurulu üyelerinden Sultan Daban katıldı.
Haber: Mustafa TOPAL