AHMET ÖRNEK, ‘MUTLU SONA DOĞRU İLERLİYORUZ’


İskenderun Çay Mahalleliler Gecekondu Mağdurları Yardımlaşma Derneği, Çay Mahallesi, Şenöz Fırını karşısında bir bilgilendirme toplantısı düzenleyerek, İskenderun Belediye Meclisi’nin oy birliğiyle aldığı kararı, hak sahiplerine bilgi olarak aktardı.
İskenderun Çay Mahalleliler Gecekondu Mağdurları Derneği Başkanı Ahmet Örnek ve yönetim kurulu üyeleri, düzenledikleri bilgilendirme toplantısında, geçmişten, bugüne yaşanan gelişmeleri aktardılar, dernek olarak ilgili kurum, kuruluş ve taraflara yazdıkları resmi yazışmaları ve ellerindeki diğer bilgileri hak sahipleriyle paylaştılar.
Dernek Başkanı Ahmet Örnek, bundan sonraki süreçle de ilgili olarak hak sahiplerine verdiği bilgide; “Çay Mahallesi gecekondu mağdurları olarak, yerlerimizin adlarımıza tahsisi için önemli bir yol aldık. Süreç aşamalı bir şekilde mutlu sona doğru ilerliyor. Bugünden sonra da hep birlikte yapacaklarımız var. Sabır, karşılıklı sevgi, diyalog ve saygıyla bundan sonraki süreci de en iyi şekilde değerlendirip inşallah her birimiz haklarımıza kavuşacağız. Sonrasında yine birlikte karar vererek, hepimiz için en iyisi neyse onu yapacağız, Bizler için en uygun proje neyse onun kararını alıp, uygulamaya koyacağız inşallah. Yeri gelmişken bir kere daha İskenderun Belediye Başkanı Sayın Seyfi Dingil’e, Ak Partili, CHP’li, MHP’li sayın meclis üyelerine, sayın bağımsız belediye meclis üyemize, sayın komisyon üyelerimize ve talebimizin görüşülmesine aracı olan tüm isimlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ediyoruz. Ayrıca, İskenderun basınını da teşekkür ederiz. Medya mensupları yeri geldikçe mağduriyetimizi dile getirip, sesimiz ve soluğumuz oldular.İnşallah belli bir zaman sonra 20 yıllık mağduriyetimizi, mutlu sonla noktalayarak 250 hak sahibini tapularına kavuşturacağız.. Yeni gelişmeler oldukça, hak sahiplerimizi gerektikçe bilgilendireceğiz ve bizler için en hayırlı sonuç için el ele, gönül gönüle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR