MUHTARLARDAN VAYISOĞLU’NU DUYGULANDIRAN PLAKET


İskenderun Ticaret Borsası, bölgede eğitim öğretim kurumlarına ve sosyal sorumluluk projelerine katkıları oldukça önemli boyutta.. İskenderun’un en büyük mahallelerinden Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ile Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Direyfioğlu, İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu’nu ziyaret ederek, eğitim öğretim kurumları ile sosyal sorumluluk projelerinde katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.
İskenderun’un en büyük mahalleleri olan Mustafa Kemal ve Pirireis Mahallelerinin Muhtarları İsa Taş ve Sabit Direyfioğlu, bölgede ihtiyaçlarını kendi imkanlarıyla karşılayamayan bir çok eğitim öğretim kurumunda emeği ve alın teri bulunan İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu’nun örnek bir hayırsever olduğunu belirterek, katkılarının sürmesi temennisinde bulundular.
İskenderun Ticaret borsası Başkanı Engin Vayısoğlu da nazik davranışlarından dolayı her iki mahalle muhtarı İsa Taş ve Sabit Direyfioğlu’na teşekkür etti ve Türkiye’nin aydınlık geleceği nesillerin en iyi imkanlarda yetişmesi ve Türkiye’nin aydınlık geleceğine katkı vermesinin çok önemli olduğunu söyledi. Eğitim öğretim kurumlarının ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karşılamaya çalıştıklarını belirten Vayısoğlu, iyi eğitilmiş bir toplumun Türkiye’yi en iyi yerlere getireceğine olan inancını dile getirdi. Haber: Yılmaz AKPINAR