İTSO BAŞKANI LEVENT YILMAZ, ‘ŞAİBEYE İZİN VERMEYECEĞİZ’


İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Olağan Meclis toplantısı yapıldı. İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda Meclis Başkanı Servet Ugutmen başkanlığında gerçekleştirilen Meclis toplantısında, gündemdeki maddeler, Oda seçimlerinin ertelenmesi ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın ekonomiyle ilgili değerlendirmeleri yer aldı.
Meclis toplantısında konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “20 Ekimde gerçekleştirilmesi düşünülen oda seçimleri bildiğiniz gibi, TOBB tarafından Nisan 2018 tarihine ertelendi. İTSO olarak bu seçim sürecini en iyi şekilde atlatmayı düşünüyoruz. Bu seçim sürecinde asla şaibeye yol açacak hiç bir şeye izin vermeyeceğiz” dedi.

‘YANLIŞ BİRŞEY YAPILMASINA MÜSAADE ETMEYİZ’
İTSO Başkanı Yılmaz, “Görev yapan arkadaşlarımızla bu konuda sürekli istişare ediyoruz. Hiçbir üyemize bir sıkıntı veya problem yaşatmadan bu seçim sürecini atlatmak istiyoruz. Bu konuda lütfen birbirimizin samimiyetine inanalım. Yaklaşık altı ay içerisinde dikkat edeceğim en önemli konu, düzgün, adaletli, şaibeye asla yol açmayan bir seçim sürecini sizlere yaşatmak istiyoruz. Bu odada asla yanlış bir şey yapılmasına müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isterim. Mevzuata uygun olmayan hiçbir şeyin altına imza atmadım. Atmam da. Ben, her türlü problemin çözümünde yönetim kurulu arkadaşlarım ve aşağıdaki ekibimle, birlikte hazırım. Bu seçimlerin İskenderun için hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Eylül ayı olağan Meclis konuşmasında, TÜİK verileri ile ilgili istatistiki bilgilere de yer verdi. Haber: Yılmaz AKPINAR