İSKENDERUN ZABITASI’NDAN ESNAFA KARANFİL


Her yıl kutlanan zabıta haftası nedeni ile İskenderun belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri, çarşı merkezinde esnaf ziyareti yaparak, karanfil dağıttı. Zabıta Müdürü Bekir Aksoy eşliğindeki Zabıta Müdürlüğü personeli, esnafla tek tek el sıkışarak, karanfil verdi.
Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Zabıta Teşkilatı’nın halkın huzuru, sağlığı ve güvenliği için gecenin karanlığında, soğuğunda, yağmurunda ve çamurunda 24 saat hizmet verdiğini söyledi.
Aksoy, “Özellikle zabıtanın yetkili olduğu konularda esnafımızın ve halkımızın zabıta ekiplerine yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “Zabıtanın 191. kuruluş yıldönümü münasebetiyle zabıta müdürümüz ve zabıta arkadaşlarımız halkımıza, ‘Sadece sizleri denetleme değil bazen de güllerle, karanfillerle ziyaret ediyoruz’ mesajını vermek adına böyle güzel bir günü değerlendirdiler. Esnafımızın tepkileri gayet güzel. Esnaflarımız zabıtalarımızı gül ve karanfille karşılarında görünce daha çok mutlu oldular, bazı konularda önerilerini ve görüşlerini dile getirdiler. Halkımıza en iyi hizmeti vermek bizim için çok önemli” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR