ARSUZ SAHİL YÜRÜYÜŞ YOLU UZATILACAK


Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, geçtiğimiz ay içerisinde makamında kabul ettiği Gökmeydan PTT Evleri Sakinleri’ne verdiği sözü tuttu. Mahalle sakinlerinin Başkan Culha’yı konuk etme talebine karşı Kurban Bayramı sonrası kendilerini ziyaret edeceğinin sözünü veren ve sözünde duran Başkan Culha, büyük bir sevgi seliyle karşılaştı. Özellikle kadınlar ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, Başkan Culha hem hizmetlerini anlattı, hem talep ve önerileri dinledi.
Vatandaşların memnuniyetlerini dile getirdikleri ve göreve geldiği günden itibaren temizlik konusundaki titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ettikleri ziyarette, ayrıca aydınlatma ve yol talepleri de dile getirilirken Fen İşleri Müdürü ve Temizlik İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu da pafta üzerinde asfaltlanacak yolları anlattı. İmkanlar ve öncelikler çerçevesinde hizmet akışının aksamadan devam ettiğini ifade eden Başkan Nazım Culha, Gökmeydan Mahallesinde tespit edilen yol ve caddelerde 27.318 metre sıcak asfalt çalışmasının başlayacağını ve PTT Evleri içerisinde de 1027,7 metrekare parke taşı döşeneceğini dile getirdi.
Çoğunun yazlıkçı olduğu PTT Evleri sakinlerine önümüzdeki yaz sonunda pırıl pırıl bir Arsuz göreceklerini belirterek, “Sizler için daha yaşanabilir bir Arsuz inşaa etmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Culha, Gökmeydan’da yapılacak olan Hükümet Konağı’nın ilerisinde 100 dönüm arazi üzerinde inşaa edilecek yeni hizmet binasının proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Arsuz’un çehresini değiştiren sahil yürüyüş yolunu gerekli izinlerin alınmasının ardından Gizem Kentin önüne kadar uzatma hedefinde olduklarını dile getiren Başkan Culha, bu projenin hayata geçmesiyle yapılacak olan projenin aydınlatması, oturma gurupları ve yürüyüş yolu ile bir bütün kamuoyuna hizmet edeceğini dile getirdi.
Gösterilen yakın ilgi ve samimi ortamdan dolayı PTT Evleri Sakinlerine teşekkür eden Başkan Nazım Culha’ya vatandaşalar da yapılan hizmetlerden dolayı alkışlarla teşekkür etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR