SARIMAZI’DA BİRİ TIR BEŞ ARAÇ ZİNCİRLEME KAZA YAPTI


Belen ilçesi-İskenderun karayolunda meydana gelen trafik zincirleme kazada biri TIR beş araç hasar gördü, üç kişi de kazayı hafif yaralı olarak atlattı.Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde Belen’in Sarımazı Mahallesi mevkiinde E91 Karayolu İskenderun istikametinde meydana geldi. Aynı yönde giden TIR önde giden iki araca çarptıktan sonra durunca, arkadan gelen iki araç da TIR’a çarptı.
Zincirleme trafik kazasında TIR’ın önündeki özel otomobil ciddi zarar gördü. TIR’ın arkasından gelen diğer iki araç da zincirleme kazaya karışınca yol bir anda tıkandı ve Belen-İskenderun istikametinde uzun kuyruklar oldu.Kaza yüzünden kapanan yol nedeniyle vatandaşlar uzun süre trafiğin açılmasını bekledi. Meraklı vatandaşlar ise kaza yerinde, kazaya karışan araçların etrafında gezinirken polis yolun açılması için yoğun çaba gösterdi. Yaşanan kaza yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri kısa sürede ulaştı.
Şans eseri, zincirleme kazayı üç kişi hafif yaralarla atlatırken, kontrol amaçlı ambulansa götürüldüler. Kazaya karışan araçlar da yol kenarına çekilmesi için çalışma yapıldı ve uzun süren çalışmanın ardından ise yeniden trafik akışı sağlandı. Haber: Cuma KESEROĞLU